Glaskunst Amsterdam

Glaskunst in Amsterdam heeft stijl en uitstraling. Bovendien is onze glaskunst ook stuk voor stuk uniek waardoor dit uiterst geschikt is als relatiegeschenk. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een verjaardag of als cadeau voor een nieuwe woning. Als u glaskunst bij ons laat maken is alles in principe mogelijk. Wij maken onder andere ruiten, spiegels, schalen, wandborden, klokken, presse-papier en vazen. Deze zijn in principe mooier, unieker en meer persoonlijk als ze speciaal voor u gemaakt zijn door onze glas-in-lood-specialist in Amsterdam. Onze glas-in-lood-specialist denkt graag met u mee over uw ideeën voor glaskunst in Amsterdam.

Naast dat Glassart met u mee denkt, bieden wij u ook nog andere voordelen:

  • 36 Jaar ervaring in het maken van glas-in-lood of andere glaskunst;
  • Uw ontwerp wordt geheel op maat gemaakt, dus geen replica’s of duplica’s;
  • Voor zowel particulieren als voor bedrijven;
  • Unieke ontwerpen voor speciale gelegenheden, van schaal tot grafmonument;
  • Ook specialist in restauratie van glas-in-lood.

Op onze website kunt u verschillende foto’s bekijken van onze glaskunst in Amsterdam. Ook laten wij foto’s zien van al reeds verkochte glaswerken. Wilt u graag een glaskunst laten maken door Glassart? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 036 – 548 92 98 of door een e-mail te sturen naar info@glassart.nl

Ook kunt u langs komen in ons atelier. Wij zijn gevestigd aan de Steurstraat 31 in Almere. U kunt ons op afspraak een bezoek brengen.

Glas-in-lood in Amsterdam

Glas-in-lood in Amsterdam geeft sfeer en allure aan de ruimte. U kan glas-in-lood heel goed combineren met moderne interieurs. Glas-in-lood geeft daarnaast ook een meerwaarde aan uw huis. Regelmatig krijgen wij verzoeken van mensen die het ooit verwijderde glas-in-lood in bijvoorbeeld Amsterdam weer terug willen. Ontwerpen zijn hierbij zeer divers. Denk bijvoorbeeld aan modern, klassiek, rond, rechthoekig, bloemenmotieven, etc. De vele keuren en diverse structuren geven het glaskunst een fascinerend karakter.

Wij hebben onder andere glas-in-lood in Amsterdam gemaakt voor ramen en deuren. Op onze website kunt u hiervan verschillende voorbeelden bekijken.

Heeft u een bepaalde glaskunst dat u zou willen hebben? De getoonde glaskunst kunt u bestellen door een e-mail naar info@glassart.nl te sturen. Wij reserveren het object van uw keuze na ontvangst van de betaling. Indien u niet zelf de gelegenheid heeft om het glaskunst op te halen, kunt u dit via een koeriersdienst laten doen. Wij horen dan tevoren wanneer het object opgehaald wordt.