Glaskunst Amersfoort

Wilt u uw woning of bedrijfspand meer stijl en uitstraling geven? Of zoekt u naar unieke glaskunst voor in Amersfoort? Glassart heeft dan vast en zeker wat u zoekt! Onze glaskunst is uiterst geschikt als relatiegeschenk voor bijvoorbeeld een verjaardag of als cadeau voor een nieuwe woning. Bij Glassart wordt glaskunst gemaakt in verschillende vormen, zoals ruiten, spiegels, schalen, vazen, etc. Bij Glassart wordt alles speciaal voor u gemaakt door onze glas-in-lood-specialist. Hierdoor wordt onze glaskunst in Amersfoort net iets mooier, unieker en persoonlijker.

Naast dat Glassart met u mee denkt, bieden wij u ook nog andere voordelen:

  • 36 Jaar ervaring in het maken van glas-in-lood of andere glaskunst;
  • Uw ontwerp wordt geheel op maat gemaakt, dus geen replica’s of duplica’s;
  • Voor zowel particulieren als voor bedrijven;
  • Unieke ontwerpen voor speciale gelegenheden, van schaal tot grafmonument;
  • Ook specialist in restauratie van glas-in-lood.

Bent u benieuwd naar voorbeelden van ons glaskunst voor in Amersfoort? Bekijk dan de foto’s op onze website. Ook kunt u hier foto’s bekijken van al reeds verkochte werken. Wilt u zelf een glaskunst of specifiek glas-in-lood voor in Amersfoort laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 036 – 548 92 98 of door een e-mail te sturen naar info@glassart.nl

Ook kunt u langs komen in ons atelier. Wij zijn gevestigd aan de Steurstraat 31 in Almere. U kunt ons op afspraak een bezoek brengen.

Glas-in-lood in Amersfoort

Glas-in-lood in Amersfoort geeft sfeer en allure aan de ruimte. U kan glas-in-lood heel goed combineren met een modern interieur. Glas-in-lood geeft daarnaast ook een meerwaarde aan uw huis. Regelmatig krijgen wij verzoeken van mensen die het ooit verwijderde glas-in-lood in bijvoorbeeld Amersfoort weer terug willen. Ontwerpen zijn hierbij zeer divers, denk bijvoorbeeld aan modern, klassiek, rond, rechthoekig, bloemenmotieven, etc. De vele kleuren en diverse structuren geven het glaskunst een fascinerend karakter.

Wij hebben onder andere glas-in-lood in Amersfoort gemaakt voor ramen en deuren. Op onze website kunt u hiervan verschillende voorbeelden zien.

Heeft u bepaalde glaskunst dat u zou willen hebben? De getoonde glaskunst kunt u bestellen door een e-mail te sturen naar info@glassart.nlWij reserveren het object van uw keuze na ontvangst van de betaling. Indien u niet zelf de gelegenheid hebt om de glaskunst op te halen, kunt u dit via een koeriersdienst laten doen. Wij horen dan van tevoren wanneer het object opgehaald wordt.